Login as a Talerka club member
Login with a social account
Please choose social network for login
3-4
A bowl of calrose rice or left over risotto; a handful of parmesan; 2-3 tbsp breadcrumbs; 1 egg; 1-2 balls mozzarella; a few slices of Parma ham; 1l oil for frying; salt
Rice Balls with Cheese and Ham (Suppli al telefono)
Mix the breadcrumbs, cheese and beaten egg with the rice cooked the day before. Place the cheese and ham on a pancake made from the rice, pinch the edges together and roll it into a ball the size of a walnut. Fry the balls in a deep fat fryer set to 200°C until golden. Serve with herbs and salad.

Add a comment
Чтобы добавить комментарий вам надо:
– зарегистрироваться на сайте и войти под своим именем
– войти через ваш аккаунт одной из социальных сетей
Заранее приношу свои извинения за неудобства, но так мы пытаемся бороться со спамом.
Андрей (talerka).
Comments